MEDAGLIA

D/ PIVS. IX. PONTIFEX. MAXIMVS. ANNO. SACRI. PRINCIPATVS. XXXI, BUSTO A D.; R/ ANNO MDCCCLXXVII. L. EX. QVO. ROMAE. AD. PETRI. IN. VINCVLIS. INITIATVS. EST. EPISCOPVS, DUE PUTTI ALATI REGGONO MITRA, PASTORALE E CROCE