MEDAGLIA

D/ COMMERCIIS TERRA MARIQVE AVGENDIS, VEDUTA DEL PONTE SULLA LAGUNA; IN ESERGO, FVGIT OCIOR VENTIS; R/ EX/ INDVLGENTIA/ FERDINANDI I. AVG/ AVSTR. IMP. LONG. VEN. REGIS/ LAPIDEM. AVSPICALEM. PONTIS/ PER. VENETA. AESTVARIA/..