MEDAGLIA

D/ EX MUNIFICENTIA/ PASCHALIS RIGHI/ QUI FUIT/ DOCT. THEOL. SEMINARI/ ET CURIO/ AD AUGUSTINI/ A. D. M. DCCC. XXII.; R/ KLERICIS/ SEMINARI FAVENTINI/ IN RERUM DIVINARUM/ SCIENTIA/ PRAESTANTIORIBUS/ MUNERANDIS